Hvordan bestille?

Du bestiller klær enkelt og greit via vårt bestillingsskjema. Der velger dere hvilken skole dere går på, hvilke klær dere ønsker, og i hvilke størrelser. Hvis du fortsatt lurer så sender du en mail til post@skolexpress.no så hjelper vi dere i gang.


Når kommer klærne mine?

Pakking og produksjon vil bli levert til fast tidspunkt i måneden, avtalt med den aktuelle skolen. Har du ikke bestilt innen fristen vil klærne komme måneden etter.


Hvordan betale?

Du betaler via faktura som blir tilsendt med klærne.


Retur og reklamasjon

Skolegensere regnes som spesialproduksjon/tilvirkningskjøp og kan ikke returneres dersom det ikke er feil på selve plagget. Hvis du lurer på noe kan du ta kontakt med oss på mail post@skolexpress.no. Vi garanterer at varene du har bestilt er feilfrie ved levering. Hvis du mottar en defekt eller feilsendt vare, vennligst kontakt vår kundeservice så snart som mulig, men ikke senere enn 14 dager hvis varen er skadet ved levering. Selvfølgelig står vi for fraktkostnaden ved feilsending og reklamasjon. OBS! Ved en reklamasjon undersøker vi hva som er feil med produktet, i visse tilfeller må vi sende produktet til leverandøren for at de skal undersøke produktet. Vi setter stor pris på dine tilbakemeldinger som kunde.Kontaktinformasjon

Brobekkveien 107, 0582 OSLO
post@skolexpress.no
48 40 07 89

Copyright @ Skolexpress.no Nettside levert av